You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Onze Diensten

Webdesign
Doordachte lay-out & fris design. Er wordt gewerkt tot uw volledige tevredenheid, ongeacht het aantal feedbackrondes.
Logo/Huisstijl
Een huisstijl vormt de rode draad doorheen uw communicatie en dat is online niet anders. Een professioneel logo is de drager van jouw imago en is herkenbaar door al uw klanten en eventuele leads.
Webmarketing
Of het nu via een website, webshop of facebookpagina is, uw online identiteit verdient alle aandacht. We bedenken samen een goed concept en reiken hiervoor de juiste tools aan.
CMS
U wilt uw eigen teksten en foto's op uw website kunnen aanpassen? U wenst uw websitebeheer zelf in handen te hebben? S-Web kan u helpen.
Diensten S-Web
Webshop
S-Web bouwt stabiele webshops. Samen met jou werken we een goed onderbouwde strategie uit voor jouw webwinkel.
Applicaties
Bij S-Web worden apps gebouwd die mooi zijn en werken, maar eerst bespreken we samen de functionaliteiten, de meerwaarde dat de app kan betekenen voor uw bedrijf en hoe we deze gaan laten opvallen.
Domeinnaam/Hosting
Om een website te kunnen vinden, heeft u het adres van die site nodig. Een adres op Internet wordt een domeinnaam genoemd. S-Web biedt deze dienst aan.
SEO
SEO (Search Engine Optimization) of zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat je betere posities binnen Google gaat krijgen voor bepaalde Zoekresultaten.